• Omsorgsfuldt personale​

• Høj faglighed​

• Tryghed frem for alt​

Åbningstider:

man: 08.00 - 17.00

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00

----------------------------------------------

​​Konsultation foregår efter forudgående tidsbestilling på

33 31 32 13

i klinikkens åbningstid

.​

​Adfærdsbehandling af dyr

​Når vores kæledyr ikke opfører sig, som de plejer, eller som vi forventer, har vi brug for at undersøge årsagen til denne adfærd.

Dyrlæge Liselotte Aarsø er uddannet i både ind- og udland til at foretage adfærdsbehandling af kæledyr. For at finde årsagen til en uhensigtsmæssig adfærd er det nødvendigt med en række undersøgelser af dit kæledyr.

Undersøgelse inden adfærdsbehandling

Først undersøger vi dyret for fysiske problemer. Vi oplever ofte, at en ændring i adfærd skyldes en fysisk sygdom, som dyret jo ikke selv kan fortælle om. I disse tilfælde kan vores adfærdsbehandling resultere i at en medicinsk behandling komme på tale.

I nogle tilfælde af vores adfærdsbehandling har vi brug for at vide mere om kæledyrets adfærd i dets daglige miljø, hvor det lever sammen med både mennesker og andre dyr.

Det kan være nødvendigt at observere kæledyret i dets hverdagsmiljø for at kunne stille den korrekte diagnose og foreslå dig den optimale behandling.

FOKUS PÅ KÆLEDYRETS VELFÆRD

I vores adfærdsbehandling har vi stor opmærksomhed på kæledyrenes velfærd, og det er vigtigt for os at dele vores viden om dyrenes behov med dig, så du kan opleve glæden ved at have et glad og veltilpas kæledyr.

Er du det mindste i tvivl, om dit kæledyr trives, er du velkommen hos os for vejledning af kvalificeret fagpersonale.

I tilfælde, hvor vi ikke har faglig ekspertise til at løse et bestemt adfærdsproblem, samarbejder vi med kolleger og andre faggrupper, så vi i fællesskab kan hjælpe dit kæledyr til at trives.

Vil du høre mere om adfærdsbehandling er du velkomment til at kontakte os på telefon 33 31 32 13

Amicis Dyreklinik

V/ Liselotte Aarsø

Åbningstider

man: 08.00 - 17.00​

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00​