• Omsorgsfuldt personale​

• Høj faglighed​

• Tryghed frem for alt​

Åbningstider:

man: 08.00 - 17.00

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00

----------------------------------------------

​​Konsultation foregår efter forudgående tidsbestilling på

33 31 32 13

i klinikkens åbningstid

.​

Dyreklinik for mindre kæledyr

​​Amicis dyreklinik ligger på Frederiksberg, og vi servicerer især kunder her, på Vesterbro og i København. Vores dyreklinik har specialiseret sig i behandling af kæledyr som hunde, katte, kaniner, marsvin, hamstere, fritter, skildpadder, fugle og andre mindre kæledyr.

Vi lægger stor vægt på omsorg for kæledyret og vores dyreklinik vejleder gerne dig som kæledyrsejer i den bedst mulige pleje og pasning. Når et kæledyr bliver bragt til os, er det ofte fordi, det har behov for undersøgelse eller behandling.

Som din dyreklinik sørger vi for, at du får en grundig indsigt i dit dyrs helbredstilstand, vi fortæller dig om mulige behandlinger, og vi hjælper dig med en plan for fremtidigt forebyggende indsats.

KIRURGISK OG MEDICINSK BEHANDLING PÅ DYREKLINIK​

​Vores dyreklinik tilbyder dig hjælp til dit kæledyr på mange forskellige områder. Vi tager os af kirurgisk og medicinsk behandling. I vores dyreklinik laves røntgenundersøgelser, udføres tandbehandling, foretages hjerteundersøgelser og laves laboratorieundersøgelser.​

​Vi tilbyder også hjælp til at forstå dit kæledyrs adfærd og løse evt. adfærdsproblemer.

I forbindelse med dit besøg hos vores dyreklinik, rådgiver vi gerne om dit kæledyrs kost. Vi forhandler foder af høj kvalitet til alle behov.

Når du når til det tidspunkt, hvor du er nød til at tage afsked med dit kæledyr – som regel fordi dyret er sygt eller svageligt og ikke længere magter livet – sørger vi for, at beslutningen tages på et forsvarligt grundlag, og afslutningen udføres på etisk korrekt vis.

Kontakt os på telefon 33 31 32 13 for at bestille en tid til undersøgelse af dit kæledyr på vores dyreklinik på Frederiksberg

Amicis Dyreklinik

V/ Liselotte Aarsø

Åbningstider

man: 08.00 - 17.00​

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00​