• Omsorgsfuldt personale​

• Høj faglighed​

• Tryghed frem for alt​

Åbningstider:

man: 08.00 - 17.00

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00

----------------------------------------------

​​Konsultation foregår efter forudgående tidsbestilling på

33 31 32 13

i klinikkens åbningstid

.​

Kosttilskud til dyr​

Det er af største betydning for dit kæledyrs velfærd, at det får en kost, som er sammensat ud fra dets individuelle behov. For at finde den rette sammensætning er det vigtigt bl.a. at kende dyrets aktivitetsniveau og hverdag.

Som udgangspunkt skal dyret fodres efter dets alder, og der vil være tilbud om foder til nyfødte, unge, voksne og seniorer til forskellige dyrearter.

Når du har fundet frem til den basale kost er næste skridt at overveje evt. kosttilskud. Her er det vigtigt, at du drøfter med os på Amicis Dyreklinik, hvad dit kæledyr kan have behov for,

Der findes både kosttilskud til generel optimering af dyrets tilstand og velbefindende samt kosttilskud og diætfoder, som målrettet afhjælper mangler, eller understøtter en behandling, som er i gang.

Mest almindelige kosttilskud til dyr

De mest almindelige tilskud til basisfoder består af vitaminer, mineraler og forskellige slags olier. Der er tale om et kosttilskud til dyr som supplement til en ellers sund og indholdsrig kost, og tilskuddet er målrettet et ekstra behov, som f.eks. en forbedring af pelskvalitet eller afhjælpning af ledproblemer.

Det kan være meget vanskeligt for kæledyrsejere at orientere sig i mængden af tilbud om foder og kosttilskud til netop dit kæledyr.

Derfor tilbyder vi vejledning i den optimale kost, som kan sikre, at kæledyret får den bedste forudsætning for sundhed og livsglæde. Vil du høre mere om kosttilskud til dyr så kontakt os på telefon 33 31 32 13.

Amicis Dyreklinik

V/ Liselotte Aarsø

Åbningstider

man: 08.00 - 17.00​

tirs: 08.00 - 19.00

ons: Lukket

tors og fre: 08.00 - 17.00​